Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

H άγνωστη Ρωσίδα δασκάλα που ‘ξελόγιασε’ τον Bruce Willis [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]


Δεν υπάρχει άντρας που να είδε το trailer του Die Hard 5 και να μην αναρωτήθηκε ‘τώρα, αυτή, ποια ακριβώς είναι;’


Μια εντυπωσιακή μελαχρινή κατεβαίνει από την μηχανή, βγάζει το κράνος και ανοίγει το φερμουάρ της ολόσωμης κολλητής μαύρης φόρμας που φοράει, όσο πιο κάτω γίνεται.

Αυτά τα πέντε δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για γίνει η 29χρονη Yuliya (την λες και Julia) Sniger πρώτη μούρη στις μηχανές αναζήτησης.



Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η 29χρονη απόφοιτος της κρατικής παιδαγωγικής ακαδημίας (και καθηγήτρια αγγλικών σε δημοτικό) κατάγεται από την Tula.



Μια βιομηχανική πόλη των 500.000 κατοίκων, 200 χλμ νότια της Μόσχας, που είναι διάσημη για τα όπλα που κατασκευάζει, ήδη από τον 17ο αιώνα όταν την επισκέφθηκε ο Μέγας Πέτρος και έφτιαξε εκεί το πρώτο εργοστάσιο όπλων στην αυτοκρατορία.



Γιατί, στο τέλος της ημέρας, η Julia είναι ακριβώς αυτό, ένα όπλο μαζικής καταστροφής κάθε αντρικής αντίστασης που στο πέμπτο Die Hard κάνει την πρώτη της πτήση εκτός ρωσικής επικράτειας.



Ότι δηλαδή έπεσε στα γόνατα των παραγωγών του Die Hard μια τόσο όμορφη γυναίκα (σ.σ. ο ορισμός της σλαβικής ομορφιάς) που τυχαίνει να είναι ταλαντούχα ηθοποιός και ξέρει να μιλάει αγγλικά χωρίς την εκνευριστική προφορά των συμπατριωτισσών της.




Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;

πηγή

0 σχόλια:

wibiya widget

back