Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Τι προσέχουν άνδρες και γυναίκες πριν κάνουν σχέση

Συνήθως λέμε ότι αυτό που μετράει για να λειτουργήσει με υγιή τρόπο μία σχέση και ν' αντέξει μέσα στο χρόνο, είναι ο καλοσυνάτος ψυχικός κόσμος του ατόμου. Αναμφσιβήτητα αυτό δεν το παραγνωρίζει κανείς. Μη μου πείτε όμως ότι αυτό ...φαίνεται με την πρώτη ματιά. Γιατί κακά τα ψέματα, όλων μας το μάτι ...παίζει πάνω στον ή στην υποψήφια σύντροφό μας στην πρώτη συνάντηση σε πολλά σημεία, προσπαθώντας να "ακτινογραφήσουμε" όλα τα χαρίσματά του.

Ας δούμε παρακάτω τι έχουν καταγράψει οι μελέτες:


Τι κοιτάει μία γυναίκα σε έναν άνδρα


Να λοιπόν που θα πέσει το ματάκι της μόλις σε δει και σε βάλει στο ...στόχαστρό της.

1.Τα γυμνασμένα του χέρια
Και φυσικά θα τα φαντάζεται να την αγκαλιάζουν. Φυσικά το δεξί του χεράκι μπας και ανακαλύψει καμιά βέρα είναι πάντα πρώτο στη λίστα, όπου κι αν βρίσκεται. Αυτό έχει διάφορες εξηγήσεις, αλλά αν δεί δαχτυλιδάκι θα σε προσέξει περισσότερο γιατί το ξένο είναι καλύτερο.
2.Το χρωματάκι του
Εδώ που τα λέμε δεν είναι ότι πιο κολακευτικό να είσαι σαν το γάλα. Άσε που το μαύρισμα τονίζει και την γράμμωση σου.

3.Το κορμί του γενικότερα

Δεν χρειάζεται να είσαι σφίχτης για να σε κοιτάξει. Οι γυναίκες βλέπεις δεν έχουν στάνταρ σωματότυπο που τους αρέσει. Περί ορέξεως...
4.Το στήθος του
Νόμιζες ότι μόνο εσύ θα κοιτούσες το δικό της; Όταν ρουφάς την κοιλίτσα να μαζευτεί και πετάγεται το στήθος έξω, για ένα περίεργο λόγο της αρέσει.
5.Την πασαρέλα του
Κακά τα ψέματα. Όταν ένας άνδρας τρέχει κατά μήκος μίας παραλίας, το κάνει για να τον προσέξουν οι γυναίκες. Κι όταν έχει την αυτοπεποίθηση να το κάνει χωρίς μπλούζα και σαγιονάρα, τότε σίγουρα το ματάκι της θα πέσει πάνω του.

6.Τους μύες του

Αναφερθήκαμε στα μπράτσα και το σωματότυπο. Σίγουρα αυτό που δεν περνάει απαρατήρητο είναιοι μύες του όσο μπορεί να φαίνονται.
7.Το ντύσιμό του
Το ντύσιμο λένε ότι μαρτυράει πολλά που έχουν να κάνουν από τον ψυχισμό μέχρι και την ποιότητα στις επιλογές του και σαφώς δεε περνάει απαρατήρητο.
8.Την πίσω όψη του
Τα ανδρικά οπίσθια, είναι από τα πρώτα πράγματα που θα κοιτάξει πάνω του.


9.Την άλλη πίσω όψη του


10.Το επίπεδο του



11.Τα αξεσουάρ του

Το ανδρικό στιλ παίζει παντού. Τα γυαλιά, το ρολόι... είνα μερικά πράγματα που παίζουν σημαντικό ρόλο.


12.Τα μάτια του

Όσο και να τα κρύβει κάτω από τα μοδάτα γυαλιά του, θα κάνει ότι μπορεί για να τα δει. Όχι τόσο για το βλέμμα του, αλλά για να δει φυσικά αν θα την κοιτάξει.
13.Την ...μπυροκοιλιά του
Αν έχεις φυσικά. Δεν ψάχνει βλέπεις για μεθύστακα, για γκόμενο ψάχνει.








ΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ



Σύμφωνα με έρευνα αμερικανών επιστημόνων οι άνδρες προσέχουν:



1. Την υγεία των μαλλιών

Από την εποχή των σπηλαίων οι άνδρες προσέχουν τα γυναικεία μαλλιά καθώς είναι δείγμα υγείας, πράγμα που σημαίνει με τη σειρά του ότι το θηλυκό είναι κατάλληλο για ζευγάρωμα.

2. Αν το χαμόγελο είναι γνήσιο

Οι άνδρες ξεχωρίζουν το πιεσμένο χαμόγελο από το αυθεντικό. Στην δεύτερη περίπτωση σημαίνει ότι υπάρχει γνήσιο ενδιαφέρον πράγμα που τους σπρώχνει να συνεχίσουν την πολιορκία.

3. Το μέγεθος της παρέας

Αν η γυναίκα βρίσκεται με μεγάλη παρέα είναι δυσκολότερο για τους άνδρες να την προσεγγίσουν. Αν βρίσκεται με ακόμη μία φίλη πάλι θα δυσκολευτεί γιατί θα σκεφτεί ότι δεν θα την εγκαταλείψει για να του μιλήσει. Το τέλειο μέγεθος παρέας είναι τρία άτομα, γιατί οι υπόλοιποι δύο μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους όταν εκείνος και ο "στόχος" αποχωρήσουν.

4. Ο τόνος της φωνής

Μία φωνή σε υψηλότερο τόνο τραβάει την προσοχή των ανδρών γιατί είναι δείγμα δύναμης εκ μέρους της γυναίκας και υγείας, άρα στο υποσυνείδητο τους θεωρείται ένδειξη γονιμότητας.

5. Η αναλογία μέσης - γοφών

Οι γυναίκες που έχουν ευρύτερους γοφούς θεωρούνται γονιμότερες, έτσι οι άνδρες προτιμούν τα θηλυκά με στενή μέση και μεγαλύτερους γοφούς.

6. Η λάμψη του δέρματος

Ένα λαμπερό δέρμα θεωρείται δείγμα υγείας - φυσικής και ψυχικής - και οι άνδρες προσελκύονται από ένα καθαρό και φωτεινό πρόσωπο.

7. Τι είναι ψεύτικο πάνω στη γυναίκα

Ψεύτικες βλεφαρίδες, νύχια, εξτένσιονς κ.α. "φωνάζουν" ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι αυτό που ισχύει στ' αλήθεια. Προτιμούν μία όψη πιο αυθεντική που δεν θα κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις.

8. Τα μάτια

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και οι άνδρες τα κοιτούν περισσότερο από άλλα μέρη του σώματος. Από εκεί μπορούν να αντλήσουν πολλές πληροφορίες για τη γυναίκα που θα τους κάνουν να θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα.
Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;

πηγή

0 σχόλια:

wibiya widget

back