Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ποια διάσημη έκανε σεξ με... δέντρο;


Τελικά όλα θα τα ακούσουμε σε αυτή τη ζωή. Η Τζένι ΜακΚάρθι (Jenny McCarthy) έκανε πρόσφατα την παραπάνω εξομολόγηση εξηγώντας ακριβώς το πώς και το γιατί.



Η 40χρονη μοντέλα που ήταν επί σειρά ετών σύντροφος του ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey) παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή είχε προσπαθήσει να κάνει σεξ με ένα δέντρο (!). Ήταν όμως τίγκα στο ναρκωτικό…

Η Τζένι ΜακΚάρθι με τον Τζιμ Κάρεϊ και την κόρη του, Τζέιν στην εποχή που οι δυο τους ήταν ζευγάρι

"Βρέθηκα να αγκαλιάζω ένα δέντρο, προφανώς για να κρατηθώ. Αλλά η αίσθηση μου άρεσε πολύ και ξεκίνησα να τρίβομαι επάνω του με το κεφάλι και τα στήθη μου", περιέγραψε η Τζένι τονίζοντας με έκπληξη: "Στο τέλος κατάλαβα ότι αυτό που πηδούσα ήταν ένα δέντρο"!

Προφανώς η ΜακΚάρθι διασκέδαζε σε ένα μπιτς πάρτι και το παράκανε με τα ναρκωτικά που υπήρχαν εκεί εξ ου και η… παρανόηση.

Έλα όμως που τα προβλήματα λόγω "υπερβολικής χρήσης" δεν σταμάτησαν στη συνουσία με το δεντράκι.

Μετά το γραφικό περιστατικό, η πρώην πλέιμεϊτ του Playboy συνειδητοποίησε ότι τόσο η ίδια όσο και άλλοι φίλοι με τους οποίους διασκέδαζαν μαζί νωρίτερα στο πάρτι περιφερόταν στο δάσος ολοτσίτσιδοι!

Ένας από τους φίλους πρότεινε να πάνε να ζητήσουν βοήθεια –προφανώς τρομοκρατημένος από την ποσότητα ναρκωτικών που συνειδητοποίησε ότι είχαν καταναλώσει ως παρέα.

"Καλύτερα να μην πάμε πουθενά", απάντησε η Τζένι βρίσκοντας την αυτοκυριαρχία της, αντιπροτείνοντας να πάνε σιγά σιγά στην παραλία όπου γινόταν το πάρτι για να βρουν τα ρούχα τους και να ντυθούν σιγά σιγά.

Έτσι και έγινε. Τώρα το αν το πάθημα έγινε μάθημα στην κυρία ΜακΚάρθι θα φανεί στο μέλλον…
Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες
πηγή
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;

0 σχόλια:

wibiya widget

back